Team

Een sterke ondernemerszin en een vlotte dossieropvolging met een persoonlijke toets. Maak kennis met Leila en Nadja, founders van Wetters Buro. Zij zetten elke dag met veel plezier de schouders onder uw zaak.


          Get to know Leila

Of het nu gaat om een persoonlijk project of een professionele deal: Leila stelt een doel, stippelt een plan uit en bereikt haar goals met glans. Stapels administratie wegwerken? Graag. Complex creditmanagement dat vraagt om directe actie? Nog liever! Leila werkte jaren in boekhouding en credit control en specialiseerde zich in incasso en debiteurenbeheer. Correct maar met een menselijke touch. Ze grijpt elke uitdaging met beide handen aan en laat pas los wanneer alle parameters op punt staan.

 

#Goalgetter #Uptodate #Incassowonder

         Get to know Nadja

Een strak ondernemersplan? Nadja droomt, denkt en doet. Klanten perfect aanvoelen, rust brengen in de chaos, … Nadja is zelf entrepreneur geweest en weet als geen ander wat er op het bord van een ondernemer ligt. Als luisterend oor en loyale adviseur legt ze mee de stabiele basis van Wetters Buro. Nadja is hands-on, managet elk project met empathie en investeert in duurzame klantenrelaties die werken op lange termijn.

 

#Ondernemersbloed #Carpediem #Sporty #Foodie


Een betrouwbaar incassobureau in Oost-Vlaanderen?
Neem contact op.